Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Főoldal - SZOLGÁLTATÓKNAK

Közzétéve: 2014.01.29. Wed, 19:10, Szerző: Vidékjáró

SZOLGÁLTATÓKNAK

Jelenjen meg Ön is honlapunkon!

Folyamatosan várjuk szálláshelyek, borászok, kézművesek, őstermelők, lovardák és egyéb vidéki turisztikai szolgáltatók jelentkezését, akik tevékenysége szorosan kapcsolódik a vidéki turizmushoz.

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI RENDSZERÜNKHÖZ?

- A VIDÉKI SZOLGÁLTATÓK IGÉNYEIRE SZABTUK

Rendszerünk a szállásadók és szolgáltatók széleskörű kínálatára épül. Valljuk azt, hogy a turisztikai szolgáltatók sokszínűsége erősíti egymást, mivel a látogatók a minél teljesebbkörű információt keresik. Elsődleges célunk a programokon keresztül az utazási helyszínek iránti érdeklődés felkeltése, majd az érdeklődés utazási döntéssé változtatása azáltal, hogy a program mellé az összes egyéb turisztikai vonzerőt, látnivalót is felkínáljuk.

- TÖBB, MINT FOGLALÁSI RENDSZER...

A www.videkjaro.hu honlap egy olyan modern turisztikai portál, amely a virtuális barangoláson túlmenően on-line szállásfoglalást és SZÉP kártya, illetve bankkártya fizetési lehetőséget is tartalmaz. A honlap egyben kistérségi, regionális programszervezésre, komplex kínálat összeállítására is lehetőséget kínál és hamarosan elérhető lesz idegen nyelven.

- FOLYAMATOS TÁMOGATÁST NYÚJTUNK

A Vidékjáró összefogás honlapján megjelenő szolgáltatókkal a kapcsolatot, marketing és értékesítési tanácsadónk tartja folyamatosan.

- BIZTOSÍTJUK, HOGY ÖNÖKRE TALÁLJANAK A VENDÉGEK

A honlap üzemeltetése mellett fontos a rendszer marketingje a potenciális turisták elnyerése érdekében. Az online felületek mellett a Vidékjáró tematikusan szerkesztett nyomtatott kiadványokon, országos turisztikai rendezvényeken és marketing kampányokon keresztül is népszerűsíti honlapját.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK SZÁLLÁSADÓK RÉSZÉRE:

A www.videkjaro.hu honlaphoz  hamarosan vidéki  szállodák,  panziók , kempingek és ifjúsági szálláshelyek is csatlakozhatnak.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK EGYÉB SZOLGÁLTATÓK ESETÉBEN:

Kézműveseket és termelőketkisvállalkozóként, őstermelőként díjmentesen tudunk honlapunkon megjeleníteni, amennyiben a kitöltött jelentkezési lap és elküldött fényképek alapján jól illenek honlapunk tartalmához, kínálatához.

Tájházakat, múzeumokatés egyéb látnivalókat képviselő személyek a jelentkezési lap elküldésével jelezhetik megjelenési szándékukat.

Egyéb kereskedelmi, turisztikai szolgáltatótevékenységet végző szervezetek jelentkézését e-mailen vagy telefonon keresztül várjuk.

KIEMELT MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK, HIRDETÉS:

Honlapunkon lehetőség nyílik kiemelt megjelenési felületek, bannerek, hirdetési helyek vásárlására.
Hirdetési szándékát kérjük, e-mailben jelezze felénk.


Kérjük, amennyiben vonzónak találja honlapunkat és Ön is szivesen megjelenne felületünkön, vegye fel velünk a következő elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: videkjaro@gmail.com
Telefon: +36 30 646 8187
Cím: 1161. Budapest, Thököly utca 56.