Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
 • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
 • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
 • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
 • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

 • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
 • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
 • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
 • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Főoldal - HOGYAN LEHET A VIDÉKJARÓN SZÉP KÁRTYÁVAL ÉS BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI

Közzétéve: 2013.08.06. Tue, 00:05, Szerző: Vidékjáró

HOGYAN LEHET A VIDÉKJARÓN SZÉP KÁRTYÁVAL ÉS BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI

TISZTELT SZOLGÁLTATÓ!

 • VAN MÁR ÖNNEK INGYENES VIRTUÁLIS SZÉP KÁRTYA TERMINÁLJA, AMIN KERESZTÜL MINDHÁROM SZÉP KÁRTYÁVAL ( OTP, K&H, MKB ) FIZETHET A VENDÉG, AKÁR ELŐLEGET, AKÁR A HELYSZÍNEN VÉGÖSSZEGET?
 • SZERETNE EZEN A TERMINÁLON KERESZTÜL BANKKÁRTYÁS FIZETÉSEKET IS ELFOGADNI?
 • TUDJA, HOGY NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MÁR OKOS TELEFONRÓL IS FIZETHET A VENDÉG?
 • ÖNNEK NINCS MÁS TEENDŐJE, MINT VÁRNI 2-3 PERCET, AMÍG MEGÉRKEZIK AZ SMS AZ ÖN TELEFONJÁRA AZ UTALÁS RÉSZLETEIVEL, AMIN KERESZTÜL MEGBIZONYOSODHAT, HOGY MEKKORA ÖSSZEG KERÜL JÓVÁÍRÁSRA AZ ÖN SZÁMLÁJÁN.

Ezt, és még sok más egyedi szolgáltatást nyújt Önnek a VIDÉKJÁRÓ civil összefogás!

A médiában már sokat hallhatott rólunk, de azért engedje meg, hogy röviden bemutatkozzon Önnek, a VIDÉKJÁRÓ.

Több, mint 16 civil szervezet együttműködésével – 2013 márciusában hagyományteremtő szándékkal indult útjára a Vidékjáró elnevezésű országos rendezvénysorozat, mely a vidéki életmód népszerűsítését, a vidéki élet és a vidéki kínálat sokszínűségének bemutatását tűzte ki célul.

A Vidékjáró, Magyarországon egyedülálló, egész éven át tartó, izgalmas programsorozat, amely változatos programjaival nagy tömegekhez jut el témájának és az egész országra kiterjedő marketing kampányának köszönhetően.

A rendezvénysorozat középpontjában olyan tematikus napok állnak, melyek különlegességükkel képesek felkelteni a látogatók érdeklődését, ugyanakkor a vidéki szolgáltatók is könnyen bemutatkozhatnak rajtuk keresztül. A közös szervezésű rendezvényekről, a csatlakozás menetéről, az összefogásban részt vevő civil szervezetekről, a Vidékjáró együttműködés hivatalos honlapján, a WWW.VIDEKJARO.HU oldalon tájékozódhat. A honlap turisztikai kínálatának bázisát a vidéki szolgáltatók adják, így az oldal látogatói bárhová kattintanak, mindenhol azok a szállás-, és vendéglátóhelyek, valamint egyéb szolgáltatók találhatók, akik honlapunkra ingyenesen regisztrálnak.

A Vidékjáró együttműködés kimondott célja, hogy a kisebb vidéki szolgáltatókra nagyobb figyelem irányuljon, ami a tematikus napokkal fémjelzett rendezvénysorozattal valósul meg. A tematikus napok helyszíneihez egy interaktív térképen csokorba gyűjtöttük a környék látnivalóit, egyéb programjait, szolgáltatóit, így a tematikus napok és a közelben lévő szolgáltatások egymást tudják erősíteni és könnyebben egymásra tudnak találni. A WWW.VIDEKJARO.HU turisztikai portálunkon már most is 5,000-nél több tartalom található, és a számuk napról-napra gyarapszik. A honlaphoz on-line szállás foglalási rendszer és on-line SZÉP kártyás, valamint bankkártyás fizetési lehetőség is tartozik.

Miért ne kerülne fel Ön is erre a különleges, a Vidék turisztikai szolgáltatóit bemutató térképre, amely által több vendég talál Önre.

A SZÉP Kártya elfogadás menete a WWW.VIDEKJARO.HU turisztikai portálon

 • Mindhárom SZÉP Kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetés megoldott honlapunkon, tehát egyetlen SZÉP kártyával fizető vendéget sem kell elküldenie.
 • Egy előre összeállított sztenderd szerződéscsomag aláírásán, és hozzánk történő eljuttatásán túl, Önnek nincs más teendője.
 • A szerződések alárását követően továbbítjuk azokat a bankoknak, amelyek regisztrálják Önöket a WWW.VIDEKJARO.HU oldal SZÉP kártya fizetési moduljukhoz.
 • Ezt követően az Ön is megtalálható lesz a Vidékjáró honlap bal felső sarkában található Online SZÉP kártya dobozban. Amennyiben igényli, azonnali ingyenes SMS-t is kaphat a fizetés adatokról.
 • A Vidékjáró honlapról Ön kinyomtathatja saját ún. qr kódját, amire okos telefonnal kattitntva azonnal fizetést kezdeményezhet a Vendég.
 • Lehetőség van arra is, hogy az Ön vendégházának egy-egy szolgáltatása önállóan is foglalhatóvá váljon, pl. egy kemencés program, lovaskocsikázás, wellness szolgáltatás. A foglalás végén a Vendég választhat, hogy készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával kíván fizetni. Amennyiben Ön előleget szeretne kérni, a vendég akár több részletben is teljesítheti ezt. Ön az SMS-en keresztül pedig azonnal látja a fizetések teljesülését.
 • Önnek ezek után nem kell a SZÉP kártyás banki telefonos ügyfélszolgálatra hagyatkoznia, vagy a banki internetes felületeket használnia, elég, ha megkéri a Vendéget, hogy a Vidékjáró honlapon keresztül fizesse ki Önnek a fizetendő díjat.
 • Ez a lehetőség nem érinti az Ön már eddig meglévő, vagy ez után megkötendő SZÉP kártyás banki megállapodásait. Mi egyszerűen kiegészítjük az Ön eddigi SZÉP kártyás fizetési lehetőségeit.
 • És hogy valóban ne érje Önt piaci hátrány, a SZÉP kártyás fizetések mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Amennyiben bankkártyás fizetés történik, úgy a Bank közvetlenül az Ön számlájára - mindenféle közvetítő nélkül - fogja átutalni a szállás ellenértékét. A bankkártyás fizetési módozatnál egy nagyon csekély összegű banki tranzakciós díjat kell fizetni, ami mindössze 1-2%. Ezzel az alacsony mértékű díjjal egyenrangú versenytársai lehetnek a szállodáknak.


A WWW.VIDEKJARO.HU ÉS WWW.FALUSITURIZMUS.HU OLDALAKON TÖRTÉNŐ ONLINE SZÉP KÁRTYA ÉS BANKKÁRTYA ELFOGADÁSHOZ SZÜKSÉGES LÉPÉSEK.(A HELYSZÍNEN, OKOS TELEFONNAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS A WWW.VIDEKJARO.HU HONLAPON KERESZTÜL TÖRTÉNIK)


OTP SZÉP KÁRTYA

Szerződéskötés formája
Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége Együttműködési Megállapodást kötött egymással annak érdekében, hogy a FATOSZ által üzemeltetett turisztikai információs rendszerhez csatlakozó szolgáltatók számára a www.videkjaro.hu és a www.falusiturizmus.hu honlapokon keresztül az OTP SZÉP kártyával történő fizetés lehetővé váljon. Ahhoz, hogy Ön OTP SZÉP kártyafizetéseket tudjon fogadni a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapokról, Önnek az OTP-FATOSZ Csatlakozási nyilatkozatot kell kitöltenie.

Csatlakozáshoz szükséges letöltendő és aláírandó dokumentumok:
OTP-FATOSZ CSATLAKOZÁSI NYILATKOZAT(Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)
(Kitöltési segítség: Fontos, hogy a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapokon keresztül csak akkor tud OTP SZÉP fizetéseket elfogadni, ha a 4. és 5. bekezdés elején található négyzetbe X-et tesz.)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZÁLLÁSADÓKNAK(Amennyiben az Ön szállása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre. Elég egyszer elküldeni.)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZOLGÁLTATÓKNAK(Amennyiben az Ön szállástól eltérő szolgáltatása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre.Elég egyszer elküldeni.)


Kérjük továbbá a következő dokumentumokról a másolatokat:

 • Bankszámlakivonat fejlécének másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Szálláshelyüzemeltetési-engedély másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Cég esetében a társasági szerződés, vagy alapító okirat, 30 napnál nem régebbi cégkivonat és az aláírási címpéldány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Magánszemély esetén személyazonosító igazolvány, lakcímkártya másolata (elég egyszer elküldeni)

További információkat a következő dokumentumokban olvashat:
Általános Szerződési Feltételek az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. által kibocsátott OTP Széchenyi Pihenőkártya e-utalvány elfogadásáról
OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadói szerződés-a FATOSZ-on keresztül www.videkjaro.hu honlaphoz csatlakozó Szolgáltatók számára
OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadói szerződés-a FATOSZ-on keresztül www.falusiturizmus.hu honlaphoz csatlakozó Szolgáltatók számára


MKB SZÉP KÁRTYA

Szerződéskötés formája
Amennyiben Önnek már van érvényes MKB SZÉP Kártya Elfogadói szerződése, akkor Ön az MKB Csatlakozási nyilatkozat aláírásával tud a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapokon MKB SZÉP kártya fizetéseket fogadni. Ha még nem rendelkezik MKB SZÉP Kártya Elfogadói szerződéssel, akkor ezt is ki kell töltenie az előbb említett Csatlakozási nyilatkozat mellé.


Csatlakozáshoz szükséges letöltendő és aláírandó dokumentumok:
Csatlakozási nyilatkozat kitöltése (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

MKB SZÉP Kártya Elfogadói Szerződés (Ha még nincs MKB elfogadói szerződése, akkor kérjük ezt is 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZÁLLÁSADÓKNAK(Amennyiben az Ön szállása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre. Elég egyszer elküldeni.)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZOLGÁLTATÓKNAK(Amennyiben az Ön szállástól eltérő szolgáltatása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre.Elég egyszer elküldeni.)


Kérjük továbbá a következő dokumentumokról a másolatokat:

 • Bankszámlakivonat fejlécének másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Szálláshelyüzemeltetési-engedély másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Cég esetében a társasági szerződés, vagy alapító okirat, 30 napnál nem régebbi cégkivonat és az aláírási címpéldány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Magánszemély esetén személyazonosító igazolvány, lakcímkártya másolata (elég egyszer elküldeni)


K&H SZÉP KÁRTYA

Szerződéskötés formája
Ahhoz, hogy K&H SZÉP kártya fizetéseket tudjon fogadni a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapokon keresztül, Önnek a következő alapszerződést és honlaponként egy-egy kiegészítő szerződést és nyilatkozatot kell kitöltenie:
 • K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés
 • K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés „Elfogadó internetes honlapján keresztül www.videkjaro.hu
 • K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés „Elfogadó internetes honlapján keresztül www.falusiturizmus.hu
 • Kereskedői jelentkezési nyilatkozat SZÉP Kártya virtuális elfogadásához www.videkjaro.hu
 • Kereskedői jelentkezési nyilatkozat SZÉP Kártya virtuális elfogadásához www.falusiturizmus.hu


Csatlakozáshoz szükséges letöltendő és aláírandó dokumentumok:
K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

(Kitöltési segítség: Az elfogadói szerződés 4. oldalán alap esetben az első lehetőséget "Elfogadó internetes honlapján" jelölje meg. Amennyiben online SZÉP Kártya elfogadást szeretne kártyaolvasó POS terminál nélkül, a 4. oldalon nem kell mást megjelölni, illetve beírni.)

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés „Elfogadó internetes honlapján keresztül” (www.videkjaro.hu) (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

(Kitöltési segítség: A weboldal címe: www.videkjaro.hu, POS terminál illesztésével foglalkozó kapcsolattartó adatai: Csizmadia Gábor, 205721500, kapcsolat@videkjaro.hu,  internet szolgáltatást végző alvállalkozó: Holalszunk Kft., 1161 Budapest, Thököly utca 56., Cg. 01-09-965492, asz: 23433975-2-42. A kért forgalmi adatok csak tájékoztató jellegűek, azoknak nincs szerepük az elbírálásban. Az 5. oldalt a banknak kell kitöltenie.)

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés „Elfogadó internetes honlapján keresztül” www.falusiturizmus.hu) (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

(Kitöltési segítség: A weboldal címe: www.falusiturizmus.hu,  POS terminál illesztésével foglalkozó kapcsolattartó adatai: Csizmadia Gábor, 205721500, kapcsolat@videkjaro.hu,  internet szolgáltatást végző alvállalkozó: Holalszunk Kft., 1161 Budapest, Thököly utca 56., Cg. 01-09-965492, asz: 23433975-2-42. A kért forgalmi adatok csak tájékoztató jellegűek, azoknak nincs szerepük az elbírálásban. Az 5. oldalt a banknak kell kitöltenie.)

Kereskedői jelentkezési nyilatkozat kitöltése SZÉP Kártya virtuális elfogadásához (www.videkjaro.hu) (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

(Kitöltési segítség: A kért forgalmi adatok csak tájékoztató jellegűek, azoknak nincs szerepük az elbírálásban.

Kereskedői jelentkezési nyilatkozat kitöltése SZÉP Kártya virtuális elfogadásához (www.falusiturizmus.hu)(Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)
(Kitöltési segítség: A kért forgalmi adatok csak tájékoztató jellegűek, azoknak nincs szerepük az elbírálásban.

REGISZTRÁCIÓS LAP SZÁLLÁSADÓKNAK(Amennyiben az Ön szállása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre. Elég egyszer elküldeni.)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZOLGÁLTATÓKNAK(Amennyiben az Ön szállástól eltérő szolgáltatása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre.Elég egyszer elküldeni.)

Kérjük továbbá a következő dokumentumokról a másolatokat:

 • Bankszámlakivonat fejlécének másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Szálláshelyüzemeltetési-engedély másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Cég esetében a társasági szerződés, vagy alapító okirat, 30 napnál nem régebbi cégkivonat és az aláírási címpéldány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Magánszemély esetén személyazonosító igazolvány, lakcímkártya másolata (elég egyszer elküldeni)További kiegészítő információk a www.kh.hu honlapon olvashat.BANKKÁRTYA


Szerződéskötés formája
Ahhoz, hogy bankkártya fizetéseket tudjon fogadni a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapokon keresztül, Önnek az ÁSZF Virtuális Kártyaelfogadói Szerződést és az Internet Kártyaelfogadó Szerződést kell aláírnia az OTP Bank Nyrt-vel.


Csatlakozáshoz szükséges letöltendő és aláírandó dokumentumok:
Internet Kártyaelfogadó Szerződés (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)
(Kitöltési segítség: A 3.1 pontban az Elfogadóhely I. rovatban a Vidékjáró/ után írja be a
szolgáltatása nevét pl. Hóvirág Panzió)

ÁSZF Virtuális Kártyaelfogadói Szerződés (Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

Adatlap Internetes Kártyaelfogadáshoz(Kérjük 2 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el hozzánk a lent megadott címre)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZÁLLÁSADÓKNAK(Amennyiben az Ön szállása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre. Elég egyszer elküldeni.)

REGISZTRÁCIÓS LAP SZOLGÁLTATÓKNAK(Amennyiben az Ön szállástól eltérő szolgáltatása még nem szerepel a www.videkjaro.hu és www.falusiturizmus.hu honlapon, akkor kérjük 1 példányban nyomtassa és töltse ki, majd küldje el a lent megadott címre.Elég egyszer elküldeni.)

Kérjük továbbá a következő dokumentumokról a másolatokat:

 • Bankszámlakivonat fejlécének másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Szálláshelyüzemeltetési-engedély másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Cég esetében a társasági szerződés, vagy alapító okirat, 30 napnál nem régebbi cégkivonat és az aláírási címpéldány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Magánszemély esetén személyazonosító igazolvány, lakcímkártya másolata (elég egyszer elküldeni)
 • Mezőgazdasági őstermelő esetén mezőgazdasági őstermelői igazolvány másolata (elég egyszer elküldeni)
 • 7-es adószámmal rendelkező magánszemély esetén a helyileg illetékes NAV hivataltól bekért ingyenes UK11 igazolás:
  UK11 lap- Kérelem adóigazolás kiadásához (elég egyszer elküldeni)
 • 7-es adószámmal rendelkező magánszemély esetén a helyileg illetékes NAV hivataltól bekért ingyenes UK14 igazolás:
  UK14lap- Kérelem illetőségigazolás kiadásához (elég egyszer elküldeni)
Kitöltéssel, elfogadással kapcsolatos segítségért forduljon bizalommal a FATOSZ központi irodájához a következő telefonszámok egyikén:
06-1-352-98-04, 06-1-268-05-92


Kérjük, hogy a szerződéseket, nyilatkozatokat kitöltött és aláírt formában minden esetben 2 példányban, míg a kért dokumentum másolatokat egy példányban postai úton küldje el a FATOSZ központi Irodájának a címére: 1077 Budapest, Király u. 93.