Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Le a cipővel!

Vidékjáró Családi Fesztivál

2016. április 15 - 17.

A Vidékjáró, több alapítvánnyal, civil szervezettel, alkotó közösséggel összefogva „Le a cipővel” Vidékjáró Családi Fesztivál néven egyedülálló rendezvényt szervez április közepén, Budapest szívében, a Városligeti Napozóréten, bemutatva a legizgalmasabb téli-nyári kikapcsolódási lehetőségeket.

2015. április 15-17. között, három napra igazi gyerekparadicsommá alakul át a városligeti Napozórét, ahol családbarát programok: kézműves foglalkozások, tematikus udvarok, hangszerbemutató, népzenei koncertek, táncház és nem utolsósorban számtalan mozgásforma várja majd a kisebbeket és nagyobbakat. A színes rendezvényen osztálykirándulások, nyári táborok, családi kirándulások helyszínei mutatkoznak be. Ez a rendezvény célja is, azaz hogy a pedagógusok, szülők új kikapcsolódási, pihenési lehetőségekkel ismerkedhessenek meg, mindezt úgy, hogy interaktív módon maguk is bekapcsolódhassanak a kiállításokba, előadásokba, szakmai programokba, gyermekeikkel, diákjaikkal, vagy akár nélkülük. Aki eljön, élményközpontok, kalandparkok, erdei iskolák, látogatóközpontok, élményfarmok, nemzeti parkok, gyermekbarát szálláshelyek, üdülők, szállodák, fürdők ajánlataival gazdagodhat.

         Nyitásként, pénteken szakmai napot szervezünk a pedagógusok számára, akik osztálykirándulásaikhoz kaphatnak konkrét helyszín- és programajánlatokat. Személyesen megismerkedhetnek az egyes programgazdákkal, szervezőkkel, és válogathatnak a csak erre az egy napra érvényes egyedi kedvezményes ajánlatok közül.

          Szombaton és vasárnap családbarát programokkal várjuk az érdeklődőket egy különleges kikapcsolódásra. Tematikus – öko-, egészséges életmód, sport és zöld – udvarainkban egész nap különféle gyermekfoglalkozások, változatos programok várják majd a kicsiket, szülőket és nagyszülőket egyaránt. A legkülönfélébb nyári tábori ajánlatok mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a környezeti nevelésre, a szemléletformálásra, amelynek népszerűsítése érdekében érdekes kiállítások, előadások, interaktív szakmai programok is látogathatóak lesznek.

Várunk tehát minden ÁLTALÁNOS- ÉS KÖZÉPISKOLAI TANÁRT, KIS- ÉS NAGYCSALÁDOT, EGÉSZSÉGTUDATOS ÉRDEKLŐDŐT ingyenes rendezvényünkre, amelyen több ezer látogatóra számítunk.

Hogy mi emeli ki első alkalommal életre hívott rendezvényünket a fesztivál-tengerből?

Elsőként a színvonalas, valódi kultúrát közvetítő műsorfolyam, magyar népzenével, világzenével, táncházzal, amelynek keretében hárfák, a legkülönfélébb dobok és fúvós hangszerek is kézbe vehetők lesznek. Ezen kívül különleges attrakciók várnak mindenkit, mint amilyen egy hatalmas akvárium, vagy akár ízelítő a kalandparkok világából, mobil tanösvénnyel, kötélpályákkal, mászófalakkal. Harmadrészt az izgalmas kísérő programok, ahol egyebek mellett népi kézművességgel, szappanfőzéssel, sajtkészítéssel is találkozhatunk a hétvége során.

Célunk, hogy minden hozzánk ellátogató élményekkel gazdagon távozzon, amelyeket nyáron tovább gyűjtögethet az általunk kínált kikapcsolódási lehetőségek valamelyikének helyszínén!

További infó:

https://www.facebook.com/videkjaro.csaladi.fesztival

www.videkjaro.hu

Lap tetejére