Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

A Tőserdő, Lakitelek Nagyközség üdülőterülete és legfőbb természeti egysége. Területe egybeolvad a Kiskunsági Nemzeti Parkkal, mely a legkisebb és talán legszebb tájegysége. Gazdag növény és állatvilágával kedvelt célpontja a turistáknak és a természetbarátoknak. A Holt-Tisza a horgászok, illetve a lovasok és kutyasétáltatók paradicsoma.

A Tőserdő azonban több, mint egyszerű természeti környezet. A természeti szépségek kitűnő hátteret adnak a Tősfürdőnek, a Tőserdei Kalandparknak és a Csónakkölcsönzőnek, valamint a nyári rendezvények és fesztiválok legfőbb helyszínének. Aki ellátogat ide úgy érzi magát, mintha egy szabadidő parkban lenne, hiszen az igénybe vehető szolgáltatások nagyon kis területen helyezkednek el, közel egymáshoz.
A látogatók fő célpontja a Holt-Tisza part, ami a terület központjának számít. Innen 2-300 méterre találhatók a különböző szolgáltatási egységek. A parttól néhány lépésre büfék, éttermek és a híres Talmácsi fagyizó található.
A part melletti szabadtéri színpad a nyári rendezvények fő színtere, ahol szinte minden hétvégén színes, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket.

A Tőserdő különösen jó választás osztálykirándulások, osztálytalálkozók vagy csapatépítő tréningek megszervezéséhez. A programokat ingyenesen állítják össze a megrendelő igényei alapján.

Bővebb információ:

Cím: Lakitelek-Tőserdő, Fenyő u. 1.
Tel: +36-70/337 6656; +36-70/279 4470
E-mail: turisztika@lakitelek.hu
Web: www.toserdo.com

Lap tetejére